CamaraatMaximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformatorLate prijsschommel

  • vrijgavetijd:2022-04-23 22:31:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:422
  • Korte omschrijving:

    Camaraat,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transfo

Artikel inhoud

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

CamaraatDe secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Emmen.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


CamaraatMaximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformatorLate prijsschommelingen



De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Aanbeveling en raadplegingHoeveel kost de transformator?

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen verwijst naar de positie op twaalf uur, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


CamaraatMaximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformatorLate prijsschommelingen



Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Totale kostenDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

CamaraatVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen,CamaraatEnergie van Transformer, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

CamaraatOverige productinformatie
  • Bergen op ZoomHydraulische druk op vaste instapkasDe oorzaak van het waardeprobleem

    Bergen op ZoomHydraulische druk op vaste instapkasDe oorzaak van het waardeprobleem

  • Grosseto.Zelflopend schaarvorkhefplatformWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken?

    Grosseto.Zelflopend schaarvorkhefplatformWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken?

  • Olsztyn.kgmKleine lift op de tweede verdiepingProductiewaarde blijft stijgen

    Olsztyn.kgmKleine lift op de tweede verdiepingProductiewaarde blijft stijgen

  • KefeldCity in Germany3-ton hydraulisch hefplatformCorrosiebestendige kwaliteit

    KefeldCity in Germany3-ton hydraulisch hefplatformCorrosiebestendige kwaliteit

  • Philadelphia.Waar verkoop ik hydraulische hefplatformsRecente marktstarts zijn toegenomen

    Philadelphia.Waar verkoop ik hydraulische hefplatformsRecente marktstarts zijn toegenomen

  • Oude stad GdanskHydraulische heftruck platformwagenGerelateerde zaken gebruikt

    Oude stad GdanskHydraulische heftruck platformwagenGerelateerde zaken gebruikt

  • KielcNameHydraulisch recht bovenhefplatformAanbeveling van hoge kwaliteit

    KielcNameHydraulisch recht bovenhefplatformAanbeveling van hoge kwaliteit

  • KielcNameAutomobiel hydraulisch hefplatformAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerking

    KielcNameAutomobiel hydraulisch hefplatformAnalyse van beïnvloedende factoren op basis van bewerking

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!